dimarts, 30 de setembre del 2008

Comissió informativa; un espectacle lamentable

El PP ha convertit la comissió informativa de hui, una vegada més, en un autèntic espectacle lamentable. Al llarg de la sessió s'han pogut escoltar insults personalitzats i un menyspreu absolut a la tasca que realitza tota l'oposició però especialment als membres del PSOE els ha acusat de "carroñeros".

Segons el PP i el Sr. Chirivella els continguts de determinades factures sols li les ha d'explicar als proveedors però no a l'oposició. Tot això en el transcurs d'una comissió "informativa" on els partits que estem en l'oposició volem saber quines coses es fan i per què es fan d'eixa manera...

Una vegada el Bloc de Catarroja va a exigir al PP i a tot l'equip de govern que tant a les comissions informatives com als plenaris es realitze un diari de sessions. Considerem que és urgent i necessari per evitar que els insults, les amenaces i els menyspreus personals no queden impunes en ser reflectits a l'acta.

Em sembla lamentable que les discrepàncies personals entre regisors del PP i el PSOE, especialment, afecten el normal funcionament de la vida política a Catarroja on tots els partits tenim una funció, uns governar i els altres (l'oposició) fiscalitzar la gestió i denunciar tot el que considerem que no s'hauria de fer (cadascú amb els seus criteris perquè, evidentment a Catarroja hi ha diversos partits de l'oposició).

Salut