dimecres, 17 de setembre del 2008

Divendres ple extraordinari

Este divendres a les 9 del matí hi ha convocat un ple extraordinari per a fer efectiva la dimissió de la regidora del PP, Genoveva Hernández, i donar el pas decisiu perquè la Junta electoral atorgue l'acta de regidor a la persona que ocupava el número 11 en la llista del PP en les passades eleccions municipals. Com ja hem comentat altres vegades, Chirivella no vol deixar passar ni un dia per tal de fer efectiva la substitució de la regidora de benestar social per un nou regidor, en este cas David Nacher.

Tot i que es tracta d'un tràmit, no hem d'oblidar que la dimissió de Genoveva afecta l'organigrama de l'actual equip de govern. Chirivella haurà de reorganitzar les actuals delegacions i responsabilitats; entre les incognites per resoldre està saber quina responsabilitat assumirà el nou regidor? i qui serà l'encarregat de rebre les reclamacions, les denúncies i les propostes del barri de la Regió.

Esperem rebre respostes molt prompte, mentrestant el Bloc continuarà exigint millores en els serveis socials del municipi que no estan a l'altura del que es mereixen els nostres veïns i veïnes.

Salut