dimecres, 24 de setembre del 2008

El dinar dels majors i la poca elegància del PP

Un any més l'Ajuntament de Catarroja ha celebrat el dinar dels majors, enguany exclusivament per als majors de 65 anys. Com ja va essent habitual, este esdeveniment serveix perquè l'Alcalde de Catarroja faça el seu show particular i perquè algun membre del seu partit li faça una mica la pilota (enguany ha estat acompanyat d'un magnífic showman; Alfonso Rus, President de la Diputació de València i alcalde de la ciutat de Xàtiva.

Un any més, els partits de l'oposició hem estat arraconats i menyspreats, qualsevol persona que ve de fora sol rebre millor tracte que els regidors elegits legítimament pels ciutadans de Catarroja. El Sr. Chirrivella es passa el protocol pel forro de la camisa i demostra, una vegada més, que té poca elegància i un tarannà autoritari i prepotent.

Amb tot, algun dia ens haurem de preguntar si paga la pena gastar-se tanta quantitat de diners en un dinar d'estes característiques i en canvi que hi hagen persones majors de Catarroja sense ajuda domiciliària o que duen diversos mesos esperant el servei de teleassistència. el millor seria fer les dues coses però per al PP hi ha prioritats. Sincerament, ni tenen vergonya ni la coneixen...