dijous, 4 de setembre del 2008

El temps ens dóna la raó. Subvencions per a ascensors= timo de l'estampeta

Moltes vegades el pas del temps resulta ser el millor dels jutges. Tenim un bon exemple en el cas de les subvencions per a la instal·lació d'ascensors aprovada fa uns mesos.

A hores d'ara el Bloc pot denunciar que en el que portem d'any cap ciutadà de Catarroja ha demanat la subvenció ridícula ( amb un màxim de 3.000 euros per comunitat de veïns)inclosa en la partida global de 30.000 euros pressupostats per a l'any 2008.

El Bloc va ser l'unica formació política que va dir públicament que açò era una pressa de pèl per als ciutadans de Catarroja. El PP amb esta estratègia ens vol fer creure que està complint el seu programa electoral, la resta de partits (incomprensiblement)aplaudiren esta decisió, a excepció del Bloc que ens vàrem oposar.

Mesos després i amb dades sobre la mà tornem a exigir un nou replantejament i que s'aplique la proposta que consisteix a donar una subvenció del 50% de les despeses de la instal·lació i ajudar mitjançant un crèdit sense interessos la resta. Sols d'esta menera farem possible que els ciutadans amb problemes econòmics puguen instal·lar-se este servei útil i tan necessari per a determinades persones.

Mentrestant esta nit presentació del llibre de les festes a l'església de Sant Miquel. Esperem que l'elecció del lloc que ha fet la regidora de festes i exalcaldessa tinga una motivació evident. Personalment, pense que cal recordar-li que es tracta de les festes majors, pagades per tothom, independentment del component religiós de les festes que no podem discutir.

Una abraçada