dilluns, 8 de setembre del 2008

Noves reivindicacions, vells problemes...

Estimats amics i amigues, immerços ja de ple en les festes majors de Catarroja, el Bloc continua presentant iniciatives i realitzant propostes. Algunes d'elles romanen un temps en el calaix i finalment es duen a terme. Per molt mal camí van els que pensen que la política consisteix en posar-se medalles. El síndrome olímpic de molts polítics els condueix a la seua mediocritat. Tot i que alguns sols es dediquen a insultar i a menysprear la nostra tasca, nosaltres amb la nostra independència intentem, dia darrere dia, fiscalitzar coherentment la gestió de l'actual equip de govern.

Una vegada més, el passat divendres presentàrem diverses instàncies en l'Ajuntament de Catarroja (registre municipal i finestreta única) per exigir millores en la senyalització, reposició de fanals i bol·lards trencats, per a saber quan serà l'obertura definitiva del pavelló cobert, Teatre-Auditor i el centre d'especialitats. A més a més, hem demanat que ens informen sobre quina és la situació en què es troba la negociació entre el nostre alcalde i l'alcalde d'Albal per urbanitzar el camí de les corregudes i la rotonda d'enfront de l'església del pilar (lleugerament millorada els darrers dies). I com no rebíem cap resposta, una nova carta a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en relació al barranc de Xiva.

La sensació que vaig poder palpar ahir durant l'esmorzar popular del Port de Catarroja és que les diferències entre els barris de la ciutat són, cada vegada, més grans, fruit, evidentment, de la política de barris de primera, segona i tercera categoria de l'actual equip de govern. Sols hem de passejar una miqueta pel nostre poble, especialment pels barris de la Rambleta, la Regió o les Barraques (carrers mal asfaltats, voreres destrossades, brutícia pels voltans dels contenidors, arbres mal esporgats, cotxes damunt de les voreres). Sens dubte el model a seguir per Chirivella és el de Rita Barberà i la seua doble moralitat (ojos que no ven, corazones que no sienten).

Salut