dijous, 16 d’octubre del 2008

Chirivella no considera d'interés publicar les actes dels plens en la pàgina web municipal

L'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, ha contestat al Bloc que "fins ara no s'ha considerat d'interés" el fet de publicar les actes de les comissions i dels plenaris en la pàgina web municipal. No obstant, Chirivella anuncia que el suggeriment serà estudiat. Haurem d'esperar ben assegudets, no?

Una vegada més al PP de Catarroja no li interessa que el poble de Catarroja s'assabente del dia a dia municipal. Tot el que no es puga manipular, no interessa. Des del Bloc, una vegada més, tornem a exigir a l'equip de govern que volem transparència i que els ciutadans del municipi puguen jutjar la tasca que estan fent els partits polítics al nostre municipi.

Recordem que esta negativa s'afegeix a la negativa de voler fer un diari de sessions i a la de transmetre els plenaris per internet. El concepte de democràcia d'estes persones és una miqueta peculiar...


Per cert: Rosario, la dona de 72 anys que espera rebre el teleassitència i que va denunciar el fet, encara continua esperant rebre una resposta. A la nova regidora de Benestar Social, Pepa Mas, li hauria de caure la cara de la vergonya.

Salut

2 comentaris:

Samaruc ha dit...

és una falta de transparència total... es podria fer a través d'una iniciativa privada?

un cop les actes són aprovades són de domini públic, no?

salut!

Jesús Monzó ha dit...

Hola Samaruc,

Jo pense que sí, de totes maneres haurem d'assessora-se i per la nosra part o hi ha cap tipus d'inconvenient. Això sí, sempre i quan disposem de les actes en format word o pdf.

Gràcies per la teua participació.

Una abraçada