dijous, 23 d’octubre de 2008

El Bloc exigeix millores per al barri de l'Institut

El Bloc de Catarroja ha començat una campanya per a exigir millores, a cada un dels sis regidors responsables, en els barris de Catarroja. El Bloc exigeix millores en les infraestructures, més neteja viària, acondicionaments de parcs i jardins, etc. Una sèrie de reivindicacions que deixen en evidència la gestió de l'actual equip de govern (PP-UV)

El primer en rebre les denúncies i les suggerències del Bloc ha estat el regidor delegat del barri de la zona de l'Institut, Miguel Martínez Asins.

Us adjunte el correu electrònic, mitjançant la pàgina web munucipal que lihem fet arribar com a veïns de Catarroja:

Benvolgut Regidor:


Amb la finalitat de millorar el barri sobre el qual vosté té les competències, li fem arribar una sèrie de propostes de millora que molts veïns de la zona considerem URGENTS:

a) Millorar l'asfalt de la Ronda Nord i carres adjacents, es creen basses d'aigua impressionants i són intransitables quan plou. Indignes, podem dir, d'un municipi com Catarroja

B) Cal millorar la neteja dels carrers. Com es pot comprovar, quasi una setmana després de la gota freda, les rodalies de l'institut encara tenen fang i brutícia de tota mena. Els veïns de la zona no paguen els seus impostos igual que la resta?

C) Cal reformar les zones verdes del barri, la pinada es converteix en un lloc on van a fer les necessitats els gossos, la il•luminació és insuficient, no hi ha bancs, ni herba... pel que fa al Parc de les Moreres, és una autèntica vergonya, no té desaigües, les voreres estan trencades i quan plou tot el fang es dirigeix al clavegueram que s'embossa. Els veïns disposats a recollir firmes perquè la deixadesa és absoluta.

D) Hi ha fanals de llum trencats des de fa quasi un any sense reparar, Ronda Nord, avinguda Vicent Andrés Estellés i bol•lards trencats que són un perill per als vianants.


Esperem rebre una contestació de la seua part.

Molt atentament

Jesús Monzó i Cubillos