divendres, 3 d’octubre del 2008

El PP i UV s'oposen a la proposta del Bloc de crear un diari de sessions

L'equip de govern PP-UV han votat en contra de la moció presentada pel Bloc de Catarroja en què es demanava la creació d'un diari de sessions on es transcriga les intervencions dels regidors en els diversos òrgans col·legiats (comissions, Junta de Govern, reunions de portaveus i plens). Una vegada més el PP i UV han demostrat que la seua manera de fer política és el No sistemàtic a les propostes que fa el Bloc. Darrere de la negativa de l'equip de govern està el poder seguir controlant les actes dels plenaris i les comissions i així plenaris llevar i posar tot el que els interessa.

En el ple d'este matí, a més de la posada de llarg del nou regidor del PP, david Nacher i de l'aprovació definitiva de la liquidació del compte general dels pressupostos del 2007, també s'ha aprovat per unanimitat una moció idèntica presentada pel PP i EU en la qual es demana més finançament per a les administracions locals. El Bloc ha donat suport però volem deixar clar que els diners per a finançar l'administració local han de vindre tant de l'Estat esponyol com del govern de la Generalitat Valenciana. Una vegada més els valencians estem a la cua a l'hora de rebre diners de l'estat. Des del Bloc exigim el mateix tracte que reben altres comunitats autònomes; com a ara la Comunitat Foral de Navarra o el País Basc.

Pel que fa al reconeixement de crèdit, el PP s'ha negat a donar més explicacions sobre unes factures de l'any 2007 que han passat ara (més d'un any després) pel ple i que corresponen a uns diners que debia l'Ajuntament del dinar dels majors (21.000 euros aproximadament), un repartiment publicitari per les bústies sobre una campanya municipal (350 euros aprox) i la compra de mobiliari d'oficina (uns 500 euros aprox). Segons el PP han seguit el procediment normal...

PD: Chirivella ha aprofitat el ple per a negar que hagueren insultat en la passada comissió informativa(segons Chirivella; ell va dir que " Nosaltres no som carroñeros..." i per anunciar la inauguració del pavelló cobert el pròxim dia 7 d'octubre.