dijous, 27 de novembre de 2008

Divendres 28 de novembre, comissions informatives

Demà divendres a partir de les 9 del matí es celebraran les comissions informatives prèvies al ple ordinari del mes de novembre que, segons les previsions, es celebrarà la pròxima setmana.
Entre els punts de l'ordre del dia, hem de destacar la cessió definitiva de la parcel·la d'ús dotacional, situada en la zona del fumeral, al Col·legi Larrodé perquè construisca el nou centre escolar de secundària i batxillerat. Esta cessió arriba, per tant, al seu tràmit final després que la cooperativa haja presentat la documentació requerida per a firmar la concessió definitiva a 95 anys.
Com a novetat podem dir que Larrodé ha demanat permís a l'Ajuntament per a poder hipotecar la concessió...
Com ja hem dit en altres ocasions, el Bloc de Catarroja no s'oposa a que es construisquen centres educatius privats o concertats al nostre municipi però s'oposem a que el PP intente potenciar l'educació concertada o privada a consta del desprestigi constant de l'ensenyança pública del municipi que, com ben bé sabreu, es troba en una situació lamentable; amb dos col·legis sencers amb barracons i altres dos amb necessitats urgents de reforma. Mentrestant el col·legi nº 5 encara no ha començat.