dimecres, 19 de novembre del 2008

El Bloc publica les actes municipals en la seua web

El Bloc de Catarroja ha decidit publicar les actes dels plenaris i de les diverses comissions en la seua web, davant la negativa de l'actual equip de govern de publicar en la web municipal els acords, les propostes i les mocions que es debaten en els diversos òrgans col·legiats municipals. Una decisió, que si més no, demostra el tarannà de l'actual equip de govern (PP-UV).

Sembla que prefereixen que no s'assabente el poble dels arguments que utilitzen per tirar a terra les propostes dels diferents partits de l'oposició. No han fet el mateix, en canvi, en altres documents que de manera partidista els ha interessat publicar, com ara notes informatives (pamflets polítics) o el Pla d'Actuació Muncipal (PAM) que no és una altra cosa que un rentat de cara i màrqueting polític. De forment, ni un gra...


Les actes s'aniran penjant a mesura que l'equip de govern ens les faça arribar, així mateix també penjarem les diverses mocions que hi presentem, a més de la relació de preguntes que fem en cadacun dels plens ordinaris. Els documents es troben en la columna de la dreta, en la secció de documents.


http://www.blocdecatarroja.com/


Una abraçada ben forta