divendres, 6 de febrer del 2009

ADIF confirma al Bloc que instal·larà un ascensor a l'estació de Catarroja però no concreta terminis


ADIF ha confirmat al Bloc de Catarroja la seua intenció d'instal·lar un ascensor en l'estació però no parla de cap tipus de termini d'execució de les obres.


Us reproduisc la nota de premsa que ha enviat el Bloc als mitjans de comunicació


Les reclamacions interposades pel Bloc de Catarroja i nombrosos veïns de la localitat han fet reaccionar a l'empresa ferroviària que s'ha compromès a instal·lar un ascensor però sense concretar cap tipus de terminis.


El portaveu del Bloc a Catarroja, Jesús Monzó, ha reclamat un compromís en ferm, urgent i amb una data d'inici de les obres. Després de molts anys d'espera, afirma Monzó, no ens serveix que ens diguen que està en projecte la instal·lació d'un ascensor, volem realitats, no projectes futuribles. Els ciutadans de Catarroja ja duen anys esperant unes obres necessàries i urgents i cap govern (ni el PP en el seu moment ni el PSOE en l'actualitat) han fet els deures ni han mostrat el més mínim interès a solucionar aquest problema per als ciutadans de Catarroja.


El portaveu valencianista ha anunciat que el seu grup no descansarà fins a veure finalitzades les obres. De fet ja hem presentat una proposició no de llei a les Corts Valencianes amb la intenció de traslladar al Ministeri de Foment la urgència de les obres. Mentrestant Monzó ha demanat als ciutadans de Catarroja que seguisquen reivindicat aquesta infraestructura, així com el soterrament de les vies a les respectives administracions, mitjançant reclamacions al defensor del Poble, a l'empresa Adif i al Ministeri de Foment, màxim responsable de les instal·lacions ferroviàries.