divendres, 27 de febrer del 2009

Catarroja estarà present al congrés del Bloc

Sota el lema Més País, Més Valencià, demà a la Fira de Mostres de València començarà el cinqué congrés del Bloc amb la presència de 5 delegats del Bloc de Catarroja. Sens dubte serà un congrés d'unió, previsiblement sota una única candidatura i on es perfilarà ben a les clares el fort creixement polític de la tercera forçadel País Valencià en nombre de regidors i regidores, al marge de les altres dues forces centralistes; el PP i PSOE.
Estic convençut que este congrés permetrà vertebrar el valencianisme polític i de progrés, deixant de costat la lluita de símbols que tant ha interessat especialment a la dreta d'esta país, i fent possible que existisca un partit que sàpiga obrir-se el seu propi espai polític diferenciat.
Entenem que els delegats i delegades del Bloc apostaran per una marca pròpia forta, valencianista i de progrés, de clara obediència valenciana, perquè no podem caure, de nou, en pacte i coalicions que no es creu cap persona, ni els mateixos integrants de les llistes. El Bloc ha d'estar obert a la integració de les diverses sensibilitats i realitats del nostre país, no obstant això, hem de deixar ben clar que en la nostra organització no tenen cabuna aquelles persones que no tinguen com a objectiu aconseguir una societat d'iguals, sense discriminacions, amb tot tipus de serveis, amb infraestructures de primera qualitat i respectuosa amb el medi ambient.
Estic convençut que entre tots farem possible que el País Valencià siga cada vegada Més País i Més Valencià.