El Bloc demana que l'ajuntament ajude a buscar patrocini al Catarroja CF


0 comentaris


El Bloc de Catarroja ha demanat en el ple extraordinari celebrat este passat dimarts que l'Ajuntamet faça tot l'esforç possible per ajudar al Catarroja CF buscant-li un patrocini que faça possible dur endavant les despeses de la temporada de l'equip i que hi puga jugar la promoció d'ascens a segona divisió B. Des del Bloc sempre hem donat suport a l'esport en general i al futbol en particular. Sabem que el Catarroja CF està fent un gran esforç i està duent el nom de la ciutat per tot arreu però en situacions de crisi entenem que l'Ajuntament no pot destinar tant de diners a un club perquè això crea greuges comparatius. El Bloc va proposar altres alternatives com ajudar a que les associaccions i els clubs aconseguisquen els diners mitjançant convenis amb les empreses privades o realitzant actes de col·laboració. Els esforços d'un ajuntament tenen una limitació però entenem que hi ha moltes possibilitats abans que passar un rebut a tots els ciutadans de Catarroja en una situació com l'actual. Cal ser imaginatius però la responsabilitat és de l'equip de govern.

Per tant, qui diga que estem en contra de l'esport i del Catarroja CF menteix descaradament. No es tracta de polititzar el futbol sinó de veure les coses des de punts diferents. El futbol, senyor Chirivella, no entén de política, encara que s'intente utilitzar políticament.


Salut i ànims per al Catarroja CF

0 Response to "El Bloc demana que l'ajuntament ajude a buscar patrocini al Catarroja CF"

  Dades personals

  La meva foto
  Nascut a Catarroja el 25 de desembre de 1974. Professor de secundària i alcalde de Catarroja des del 13 de juny de 2015. És llicenciat en filologia i en comunicació audiovisual per la Universitat de València.

  Correu electrònic

  compromis@catarroja.es

  Telèfon contacte

  Telèfon: 722294603
  S'ha produït un error en aquest gadget

  Catarroja, el meu poble

  Catarroja, el meu poble
  Museu etnològic

  Quina hora és?

  Segueix aquest bloc per correu electrònic

  Videos Bloc de Catarroja

  Loading...

  Followers

  Des d'on ens visiten

Designed by TheBookish Themes
Converted into Blogger Templates by Theme Craft