dimecres, 18 de febrer del 2009

Ix al carrer l'InfoBLOC del mes de febrer


El BLOC de Catarroja ha llançat al carrer un nou InfoBLOC, el del mes de febrer. En esta ocasió està dedicat, en exclusiva, a la campanya que el nostre col·lectiu està fent per aconseguir l'accessibilitat en l'estació de Catarroja. L'objectiu és aconseguir que tots els ciutadans de Catarroja puguen utilitzar el transport públic sense cap tipus d'entrebanc, sense cap barrera física.
L'InfoBLOC ja s'ha repartit pels principals carrers de la població, amb l'esperança que els ciutadans de Catarroja donen suport a la campanya que hem iniciat i que no deixarem de costat fins que Adif, l'empresa responsable de les instal·lacions, ens concrete quan van a començar les obres. La iniciativa, de moment, ja ha arribat a l'Ajuntament de Catarroja i molt prompte es debatrà a les Corts Valencianes, gràcies a la Proposició No de llei presentada pel diputat del Bloc i membre de Compromís, Enric Morera.
Recordem que Adif ja ens ha contestat però no ha volgut assegurar una data concreta del començament de les obres. Catarroja no vol esperar més temps i des del BLOC exigim el començament de les obres de manera immediata.

1 comentari:

Àngel Pérez ha dit...

hola Jesus, a vore si pots portar-ne un parell quan vingues a la seu comarcal.

Una abraçada