dilluns, 16 de març del 2009

Informació sobre les adjudicacions de les obres del Pla d'Inversió Estatal

L'equip de govern ha adjudicat tres dels 9 projectes que s'inclouen dins del Pla d'Inversió estatal. El Bloc de Catarroja mitjançant estos enllaços vol informar els ciutadans de Catarroja de com actua l'actual equip de govern a l'hora d'adjudicar les obres del nostre municipi. Els expedients s'han tramitat mitjançant la negociació sense publicitat...

http://web.catarroja.es/pcontratante/pdfs/anuncio_20022009C.pdf

http://web.catarroja.es/pcontratante/pdfs/anuncio_02032009B.pdf

http://web.catarroja.es/pcontratante/pdfs/anuncio_02032009C.pdf
Els pròxims dies sabren quines empreses seran les encarregades d'executar la resta de projectes; la reforma de la plaça de la regió, el pla de voreres de la regió, el de a zona Xarco-Mercat, Barraques i el Rabal-Rambleta, així com les rotondes del polígon industrial, els passos per a vianants elevats per tota la població i l'adequació d'infraestructures de la zona del teatre auditori. Podeu consultar els pressupostos en este enllaç:
El Bloc seguirà fiscalitzant la gestió de l'actual equip de govern i informant els ciutadans de tota la nostra tasca política.
Salut

1 comentari:

Basset ha dit...

El pla de voreres de l'ajuntament no inclou el barri del Pilar?

El barri del Pilar és el que més necessitat té de que li les reparen. Si no ho fan estaran cometent un greu error perquè en este barri hi han voreres on creixen les males herbes que no les ha fetes mai l'ajuntatment, les han anant fent els veins a "trossos i mossos"