diumenge, 29 de març del 2009

El congrés comarcal, tot un èxit per al col·lectiu de Catarroja

En la vesprada d'ahir dissabte va tindre lloc a Silla el congrés comarcal de l'Horta Sud, un congrés on s'ha plasmat un nou projecte polítc per a la comarca, amb noves cares i noves il·lusions. Des del meu punt de vista, el debat va tindre punts importants que ens ajudarà a afrontar el futur amb esperança, això sí, corregint els errors que hem fet en el passat. És evident que cap organització política pot avançar sense una autocrítica però també és ben cert que la comarca es troba en una bona situació per a encarar el repte de les eleccions del 2011; presència a 5 pobles i col·lectius pràcticament a totes les poblacions de la comarca. No hi ha dubte que, hui per hui, enfonsada UV i EU, el Bloc és el tercer espai politic al marge del PPSOE.
Des d'ací vull donar l'enhorabona al nou secretari comarcal de l'Horta Sud i militant del Bloc de Catarroja, Ferran Martínez. De la seua bona organització i del seu bon treball depén, en gran part, l'èxit del Bloc a tota la comarca. També vull donar l'enhorabona a David Molió (del col·lectiu de Catarroja), Artur J. Hernández de Paiporta i Vicent Beguer de Torrent pel fet d'haver sigut elegits consellers nacionals en el dia d'ahir.
I no voldria acabar esta entradeta sense donar les gràcies a totes les persones que han dipositat la seua confiança en la meua persona com a representant de la comarca en el Consell Nacional del partit. Tot un repte que afronte amb il·lusió i amb moltes ganes de treballar per fer possible que el País Valencià, la comarca de l'Horta Sud i Catarroja tinguen en el Bloc un referent del valencianisme i del progressisme polític al marge dels dos partits centralistes del estat espanyol.
Gràcies companys!