Una granera d'Or per a Catarroja


0 comentaris

L'equip de govern de Catarroja (PP i UV) ha aprovat, en un ple extraordinari, la compra d'una maquinària especial per a la neteja viària del polígon i de les avingudes de la perifèria. La nova maquinària que els ciutadans de Catarroja comprem perquè l'empresa SUFI faça la seua feina suposarà una despesa d'uns 468.000 € que haurem de pagar en 7 anys. La maquinària passarà a ser propietat de l'empresa però d'ús exclusiu per a la nostra ciutat, segons Chirivella (encara que no consta en cap lloc).

L'alcalde de Catarroja però no ens va saber dir si realment l'empresa ha complit fins ara amb la seua responsabilitat de donar compte de la seua gestió i del grau de satisfacció dels ciutadans amb la neteja diària. El Bloc ha denunciat que tres anys després de la concessió, no ha passat pel ple cap informe, ni cap enquesta feta per l'empresa que ens indique quin és el grau de satisfacció que tenen els ciutadans del municipi.

La crisi econòmica per a Francisco Chirivella passa per augmentar les despeses de l'Ajuntament i per donar subvencions extraordinàries, mentrestant hi ha persones que ho estan passant molt malament, que no arriben a final de mes o que estan esperant més de 8 mesos el servei de teleassistència. Això es diu fer política social.

0 Response to "Una granera d'Or per a Catarroja"

  Dades personals

  La meva foto
  Nascut a Catarroja el 25 de desembre de 1974. Professor de secundària i alcalde de Catarroja des del 13 de juny de 2015. És llicenciat en filologia i en comunicació audiovisual per la Universitat de València.

  Correu electrònic

  compromis@catarroja.es

  Telèfon contacte

  Telèfon: 722294603
  S'ha produït un error en aquest gadget

  Catarroja, el meu poble

  Catarroja, el meu poble
  Museu etnològic

  Quina hora és?

  Segueix aquest bloc per correu electrònic

  Videos Bloc de Catarroja

  Loading...

  Followers

  Des d'on ens visiten

Designed by TheBookish Themes
Converted into Blogger Templates by Theme Craft