dimecres, 4 de març del 2009

Una granera d'Or per a Catarroja

L'equip de govern de Catarroja (PP i UV) ha aprovat, en un ple extraordinari, la compra d'una maquinària especial per a la neteja viària del polígon i de les avingudes de la perifèria. La nova maquinària que els ciutadans de Catarroja comprem perquè l'empresa SUFI faça la seua feina suposarà una despesa d'uns 468.000 € que haurem de pagar en 7 anys. La maquinària passarà a ser propietat de l'empresa però d'ús exclusiu per a la nostra ciutat, segons Chirivella (encara que no consta en cap lloc).

L'alcalde de Catarroja però no ens va saber dir si realment l'empresa ha complit fins ara amb la seua responsabilitat de donar compte de la seua gestió i del grau de satisfacció dels ciutadans amb la neteja diària. El Bloc ha denunciat que tres anys després de la concessió, no ha passat pel ple cap informe, ni cap enquesta feta per l'empresa que ens indique quin és el grau de satisfacció que tenen els ciutadans del municipi.

La crisi econòmica per a Francisco Chirivella passa per augmentar les despeses de l'Ajuntament i per donar subvencions extraordinàries, mentrestant hi ha persones que ho estan passant molt malament, que no arriben a final de mes o que estan esperant més de 8 mesos el servei de teleassistència. Això es diu fer política social.