dimarts, 21 d’abril del 2009

Més sobre Nou Mil·lenni i certs comentaris

La promotora i agent urbanitzador del sector Nou Mil·lenni, Iniciativas y Promociones de Viviendas Valencianas SL, a petició de l'Ajuntament de Catarroja, ha decidit ampliar un mes més l'exposició pública del projecte de reparcel·lació.


Vista la informació parcial que determinats membres del PSOE de Catarroja han difós a través de la pàgina i dels fòrums de Salvem Catarroja volem dir:

1- Entenem que cada grup polític ha fet el que ha pogut per intentar evitar esta barbàrie urbanística.

2- Entenem que és de mal gust utilitzar un fòrum interm per a alçar les glòries d'un partit polític i atacar a la resta de partits.

3- Abans d'opinar amb eixa llibertat s'ha de tindre coneixement de tot el que s'ha fet, especialment de tot el que ha fet el Bloc contra este projecte.

4- El que no ha fet ni farà mai el Bloc és utilitzar als col·lectius i a les persones per a fer-ne un ús polític. La política s'ha de fer on toca .

5- El Bloc té la consciència molt tranquil·la perquè ha dut el rebuig del projecte a totes les instàncies, ajuntament, Corts Valencianes, Corts espanyoles, Ministra de Medi Ambient, defensor del Poble, Síndica de Greuges, així com al Parlament Europeu a través del grup parlamentari al qual es presentarem les passades eleccions europees.


Volem així que quede constància del nostre posicionament i de la manera de fer política d'aquells que no s'informen abans de parlar i publicar les coses.