Resum del Ple


0 comentaris

El ple ordinari celebrat ahir dimarts va aprobar per unanimitat de tots els grups polítics a excepció d'UV (la seua regidora estava absent per vacances) i EU (la seua regidora estava malalta), la moció presentada pel Bloc de Catarroja sobre l'eix ferroviari de l'Arc Mediterrani. El Bloc va defensar la necessitat de crear esta infraestructura per donar un major impuls a l'economia valenciana. El Bloc, amb aquesta moció vol donar suport als empresaris valencians i exigim al govern de l'estat espanyol i al govern valencià un major impuls però sobretot coherència política per a defendre a Brusel·les el mateix que prediquen per les nostres terres.
En el ple d'ahir també s'acorda cedir un solar de 13.000 m2 per a construir el col·legi públic núm. 6, així com l'estudi de detall de la parcel·la del col·legi Joan XXIII (que hauria d'estar acabat per al proper curs) i del col·legi núm. 5 (que encara no s'ha començat).
El Bloc ha tornat a exigir la necessitat de tindre els dos centres per al començament del curs, cosa que creguem quasi impossible donada la lentitud i la parsimònia del govern valencià i de l'Ajuntament de Catarroja. Una cosa és evident, mentre el col·legi concertat de Larrodé está en marxa des de fa mesos, el públic sols té el cartell.
Així mateix l'equip de govern també ha aprovat crear una nova plaça de personal (vicesecretària) que suposarà una forta despesa econòmica en un moment on l'austeritat hauria de ser l'objectiu de tots els governs municipals. El PP també ha aprovat en solitari la liquidació dels pressupostos del 2008 que han suposat l'incompliment del Pla d'estabilitat amb un desequilibri de més de 900.000 €.
El Bloc ha manifestat, una vegada més, que els pressupostos de l'actual equip de govern estan molt lluny de les prioritats del valencianisme progressista i ha denunciat que l'equip de govern haja sigut incapaç de complir el pla d'estabilitat.
Una abraçada

0 Response to "Resum del Ple"

  Dades personals

  La meva foto
  Nascut a Catarroja el 25 de desembre de 1974. Professor de secundària i alcalde de Catarroja des del 13 de juny de 2015. És llicenciat en filologia i en comunicació audiovisual per la Universitat de València.

  Correu electrònic

  compromis@catarroja.es

  Telèfon contacte

  Telèfon: 722294603
  S'ha produït un error en aquest gadget

  Catarroja, el meu poble

  Catarroja, el meu poble
  Museu etnològic

  Quina hora és?

  Segueix aquest bloc per correu electrònic

  Videos Bloc de Catarroja

  Loading...

  Followers

  Des d'on ens visiten

Designed by TheBookish Themes
Converted into Blogger Templates by Theme Craft