dilluns, 11 de maig del 2009

El PP de Catarroja diu NO a les trobades d'escoles en valencià


El PP i en concret l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, ha mostrat, una vegada més, el seu rebuig a la llengua dels valencians en una acte públic. En esta ocasió va ser en el ple ordinari del mes d'abril celebrat el passat 7 de maig.


L'actitud sectària d'una persona que diu de si mateix que és l'alcalde de tots, l'han deixat en evidència. Davant la bateria de preguntes que va fer el Bloc va formular en el darrer ple, Chirivella sols ens va contestar una, la que feia referència al suport que anava a donar l'ajuntament a la trobada d'escoles en valencià que es celebrarà a Alcàsser el dia 16 de maig. La resposta de Chirivella va ser que No, que Catarroja i el seu ajuntament no donaran cap tipus de suport. Una vegada més, el PP i el seu soci de govern UV, demostren la defensa que fan de la nostra llengua...


Amb tot és curiós i vergonyós el fet que a Catarroja tinguem la vessant més radical i reaccionari d'un partit com és el PP. Mentre l'alcaldessa d'Alcàsser, Remedios Avia, dona suport econòmic i material a les mateixes, el senyor Rus i el nostre alcalde demostren la seua Incultura i les seues actituds més reaccionàries. Catarroja som tots, senyor Chirivella, a veure quan s'entera.


Des d'ací volem donar el nostre suport als centenars de xiquets, xiquetes, pares, mares i professorat en general que fan possible que, any darrere any, les trobades d'escoles en valencià siguen un èxit al llarg de totes les comarques del País Valencià. Valencià, Clar que sí, tot i el PP del Sr. Rus, Sr. Chirivella, Sr. Giner i un llarg etcètera.


Salut


1 comentari:

Oreto Doménech ha dit...

"Anem a rematar-los" ja ho va dir Rus.

Ànim. Visca la terra!