dimecres, 6 de maig del 2009

Excel·lent notícia: suspensió cautelar del Nou Mil·lenni


El BLOC de Catarroja davant l'auto de suspensió cautelar que el TSJCV ha emés sobre el PAI del Nou Mil·lenni vol manifestar la seua enorme satisfacció.


Entenem que la justícia ha donat la raó, de moment, a tots els ciutadans, col·lectius i partits polítics que hem considerat que el Nou Mil·lenni és una barbaritat urbanística. Des del Bloc hem denunciat en reiterades ocasions que aprovar un projecte sense tindre un informe hídric favorable de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer és una autèntica temeritat. No entenem com un informe així no ha estat considerat vinculant. Darrere del projecte hi ha interessos particulars però no els interessos generals d'una ciutat com és Catarroja que vol crèixer amb dignitat, respectant el seu entorn i les seues tradicions.

El PP de Catarroja i UV ens han volgut conduir cap a l'abisme sense tindre en compte l'opinió dels ciutadans. Des del Bloc de Catarroja entenem que cap partit està legitimat per aprovar un PAI d'estes característiques al marge del PGOU com ha fet l'actual equip de govern.

Des del Bloc volem donar l'enhorabona a tots els ciutadans que han estat lluitat en contra d'este projecte durant més de tres anys, especialment a la plataforma Salvem Catarroja. Entenem que el temps, però especialment el sentit comú, ha de deixar a cadascú en el seu lloc.
Salut