dilluns, 8 de juny del 2009

Balanç dels resultats a Catarroja

El BLOC de Catarroja vistos els resultats de les eleccions al Parlament Europeu volem manifestar el següent:

Tot i que han estat unes eleccions en clau espanyola, la coalició nacionalista (Coalició per Europa) en la qual es trobava immers el BLOC, ha estat la tercera força política a tot l'estat espanyol, amb més de 800.000 vots, molt per damunt de partits com EU, un partit d'implantació a tot l'estat que s'ha quedat en un escàs 2% al País Valencià. El BLOC ha aconseguit uns resultats discrets però dignes encara que ens han de fer reflexionar perquè no hem aconseguit motivar l'electorat.
Entenem que els resultats a Catarroja no són extrapolables a unes eleccions municipals. El BLOC ha augmentat 3 vots respecte a les eleccions de l'any 2004, encara que hem baixat lleugerament en percentatge de vot. Hem obtés 143 vots, una xifra discreta però que ens anima a seguir treballant per afrontar les pròximes eleccions autonòmiques i municipals on el BLOC és la tercera força política municipal. Entenem que el BLOC és una força de País Valencià i municipalista i hem de treballar més per a fer realitat una tercera via valencianista i de progrés. Sorprenent i preocupant és l'ascens d'UPD, un partit estrany, amb ideals espanyolistes que nàix dels desencants de la política de confrontació del PP i del PSOE.
A partir d'ara només ens queda que seguir treballant per Catarroja i el País Valencià. A tots aquells que heu confiat amb el BLOC vull donar-vos les gràcies i als que no ho heu fet, esperem poder obtindre la vostra confiança en les pròximes eleccions.
Salut

1 comentari:

Basset ha dit...

Molt ben dit Jesús, hem de continuar lluitant per les nostres idees perquè pensem, estem convençuts, que son bones per al País Valencià i els seus habitants, encara que no hem obtingut el suport que esperàvem.
No podem perdre la il·lusió de lluitar per millorar la situació del nostre país.
No podem perdre l'esperança de que algun dia el poble valencià entendrà les nostres idees i ens donarà el seu suport, però per a poder aconseguir-ho hem de continuar treballant de valent per a que el nostre missatge arribe a la gent i se n'adonen de que ni el PP ni el PSOE van a resoldre els problemes de la nostra societat perquè no miren pels interessos del valencians sinó que miren als interessos de grups de poder que tenen les seus centrals a Madrid.