diumenge, 20 de setembre del 2009

De festa en Bloc


El concurs internacional d'allipebres de Catarroja es va convertir ahir en un èxit de participació. El col·lectiu del Bloc de Catarroja va aconseguir reunir a unes seixanta persones de tota la comarca al voltant d'una taula, disposats tots i totes a tastar el plat típic de Catarroja. El treball constant i incansable dels militants i simpatitzants del nostre col·lectiu (del qual em sent molt orgullós) feu possible que a la cita d'ahir hi acudiren el nostre secretari d'organització i regidor a Silla, Josep Melero i el nostre secretari general i diputat a les Corts Valencianes Enric Morera.


Enric Morera, una vegada més, ens han volgut donar el seu suport i s'ha compromés a defensar els interessos de Catarroja a les Corts Valencianes. Morera ens va anunciar ahir que tornarà a exigir al govern espanyol i al goven de la Generalitat Valenciana el soterrament de les vies del tren des de Silla fins a València, una reivindicació històrica dels catarrogins. A més a més, vam tindre l'oportunitat d'intercanviar impressions amb els membres de la Plataforma Salvem Catarroja amb els quals ens comprometèrem a seguir treballant per intentar paralitzar esta barbàrie urbanística que està molt lluny del disseny de ciutat que té el Bloc per a Catarroja.


En definitiva, el d'ahir va ser un dia extraordinari que em va donar l'oportunitat de compartir taula amb molts bons amics i amigues de Catarroja i de tota la comarca.


Gràcies a tots i totes per vindre i compartir amb nosaltres una jornada de festa. De festa en Bloc.