dissabte, 26 de setembre del 2009

El Bloc demana a l'alcalde que rectifique les seues declaracions sobre els premis d'escultura Vila de Catarroja


El Bloc de Catarroja ha demanat a l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, que rectifique i que es disculpe per les declaracions inadequades i inapropiades que va fer el passat dijous durant el lliurament dels XXXI Premis Vila de Catarroja.
Chirivella va menysprear en públic tots els premis anteriors que s'havien donat en la modalitat d'escultura, dient que com el premi no era massa important (econòmicament), les obres premiades no havien estat a l'altura. L'especialista en art i alcalde de Catarroja, a més a més, va tindre la gosadia de dir que sols s'havien aprofitat dues de les escultures i que les altres no sabia on estaven... Conclusió, cal convocar els premis cada quatre anys per augmentar la seua qualitat artística (sic).


Qui és vsté, Sr. Chirivela, per a jutjar obres d'art?


Qui és vosté per a deixar en ridícul els artistes i els jurats de les passades edicions? En dir que no tenen qualitat està posant en dubte la professionalitat d'uns artistes de reconegut prestigi que han actuat com a jurats perquè els premis es poden deixar deserts si no tenen la qualitat suficient.


Sap vosté Sr. Chirivella que les obres d'escultura, pintura, així com tots els premis literaris són propietat de l'ajuntament i formen part del nostre patrimoni? Com pot dir l'alcalde de Catarroja que no sap on està part del nostre patrimoni?


Vergonyós!



Des del Bloc volem felicitar a tots els guardonats en la present edició dels premis Vila de Catarroja en les seues modalitats de narrativa juvenil, narrativa i investigació històrica. treballs excel·lents que fan que, independentment de la ignorància dels polítics, els nostres premis tinguen un prestigi reconegut.