dilluns, 26 d’octubre del 2009

El Bloc exigeix la posada en funcionament de l'Escola Municipal de Teatre i la declaració de les bandes de música com a Bé d'Interés Cultural

El Bloc de Catarroja ha presentat este matí dues mocions perquè es debatisquen en el pròxim ple ordinari del mes d'octubre que tindrpa lloc el dijous 29 d'octubre a les 20.00 hores.

En la primera moció exigim a l'actual equip de govern un compromís pressupostari per a posar en marxa l'Escola Municipal de Teatre , que, recordem, porta dos cursos paralitzada perquè no s'ha contractat a un professor. Un equip de govern que permet que un poble com Catarroja no tinga escola municipal de teatre durant dos anys, demostra tenir molt poca sensibilitat envers la cultura. Per a què ens serveixen grans infraestructures si després són incapaços de gestionar una Escola Municipal de Teatre?

La proposta del Bloc de Catarroja està damunt de la taula, ara veurem por on ix el PP i la Sra. Mª Àngels, regidora de Cultura, tot i que els darrers mesos sembla que ha desaparegut del panorama polític catarrogí.

La segona moció que ha presentat el Bloc reclama que les bandes de música siguen declarades Béns d'Interés Cultural, es tracta d'una reivindicació de la federacions de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que ha volgut replegar el Bloc de Catarroja. Aquesta declaració suposa un compromís econòmic dels ajuntaments i del govern valencià en favor de la nostra cultura i de les nostres tradicions.

Us passe un enllaç on podeu llegir íntegrament les mocions