dimarts, 6 d’octubre del 2009

Preguntes formulades pel BLOC en el ple ordinari del mes de setembre

1- Ha realitzat l’Ajuntament de Catarroja alguna activitat per a celebrar el dia Europeu sense cotxes que es va celebrar el passat dia 22 de setembre? Per què eixe mateix dia no hi havia cap bicicleta, és a dir, no funcionava el servei en el puesto que Catarroda té en l’avinguda de la Diputació?

2- S’ha fet algun estudi per ampliar la xarxa del carril bici de la ciutat? Què han fet amb els 150.000 euros pressupostats enguany per a crear 5 nous “puestos” per al Catarroda? Els van a fer, finalment? Si és que sí, on s’instal·laran i quan?

3-Molts edificis i lloc emblemàtics de Catarroja no es troben ben senyalitzats, com ara el Port de Catarroja, el pavelló Cobert, l’ajuntament, els jutjats o l’església de Sant Miquel, entre d’altres, quan pensen senyalitzar-los? S’ha fet algun tipus d’estudi recentment? Quan van a exigir a la Conselleria d’infraestructures i al Ministeri de foment que senyalitzen correctamente el nostre municipi per les principals vies d’accés V-31, V-30, CV-400, CV-33, CV-36, etc? No pensen que si són un dels principals pobles de l’Horta sud hem de tindre el tractament que ens mereixem?

4- Quins són els llocs que ha elegit l’Ajuntament per a instal·lar els jocs per als majors amb els 24.000 euros que hi ha pressupostats?

5- En què consisteix el Pla de Barraques de l’actual equip de govern? Què han fet o pensen fer amb els 100.000 euros que hi ha en els pressupostos d’enguany?

6-Ens pot explicar què ha passat amb la reforma de la Plaça de la Regió? Per què ha estat paralitzada uns dies? Per quin motiu no s’ha tingut en compte el correcte desaigüe pluvial i el pla de mobilitat ciutadana en les obres d’elevació dels passos de vianants?

7-Per quin motiu no publiquen les actes dels plens en la pàgina web municipal? Saben vostés que hi ha un acord en eixe sentit?

8-On es troben les obres guanyadores dels premis Vila de Catarroja? Pensa l’equip de govern catalogar-les i gestionar correctament el patrimoni de tots els catarrogins?

9-Quina ha estat l’empresa encarregada de montar la carpa instal·lada en el concurs d’allipebres? Quin ha sigut el seu cost? On es compren les anguiles i els ingredients?

10- S’ha convidat a tots els col·lectius i associacions de Catarroja a participar en el llibret de festes?

11- Què pensa fer l’equip de govern amb el robatori que han denunciat els festers del Crist, en premsa s’han dit diverses coses, ens ho pot aclarir, per favor?

12- Per què s’ha trencat el protocol municipal d’invitar a tots els regidors i regidores als actes oficials organitzats per l’Ajuntament?

1 comentari:

nestor ha dit...

ATENCIÓ:

http://laopiniodeunxiquet.blogspot.com

Nou bloc sobre catarroja!!!!
VISITEU-LO!