dilluns, 7 de desembre del 2009

Preguntes formulades pel Bloc de Catarroja en el darrer plenari


1- Ha fet l’ajuntament de Catarroja algun tipus de balanç sobre les actuacions que s’han fet del Pla E? Quantes persones s’han beneficiat d’aquestes obres? S’ha informat els veïns de les actuacions que s’anaven a realitzar? Han preguntat l’opinió del veïnat abans d’actuar sobre alguns carrers, en concret sobre la peatonalització del carrer de Casetes d’Isidoro?

2- Quines actuacions realitzarà l’ajuntament de Catarroja amb el nou Fons Estatal per a l’ocupació i la sostenibilitat local per al 2010, aprovat recentment pel Govern espanyol?

3- Quan començaran definitivament les obres de la nova piscina coberta?

4- Disposa l’actual club de petanca de Catarroja d’un lloc digne per a practicar aquest esport?

5- L’actual equip de govern ha anunciat en premsa que el projecte de catarroda ha aconseguit en dos anys uns 2.200 prèstecs, és a dir, una mitjana de 3,1 prèstec per dia. Ens poden dir quans usuaris hi ha en l’actualitat utilitzant el servei?

6- El contracte que l’ajuntament de Catarroja té amb l’empresa Sufi obligava a la concessionària a fer entre els veïns una enquesta cada dos anys sobre el nivell de satisfacció amb el servei de neteja. Ha realitzat Sufi aquestes enquestes? Disposa l’ajuntament d’algun informe sobre el nombre de queixes que rep l’empresa? Si és que sí, són públics aquests informes? On es poden consultar?

7- Quants edificis municipals disposen en l’actualitat de plaques solars?

8- Ha revisat l’ajuntament de Catarroja tots els guals il·legals que existeixen al municipi? Si és que sí, quants d’ells han sigut retirats per la policia?

9- Disposa l’ajuntament d’un projecte per al parc arqueològic de Catarroja?

10- Quan començarà a construir-se el pont d’accés des de la Pista de Silla que l’alcaldia va prometre fa més de tres anys?

1 comentari:

nestor ha dit...

i les respostes les matexies que sempre, "si" "no" i "eixa pa'l mes que ve", a que si? esque eixe home...