dimecres, 3 de febrer del 2010

El Bloc demana al nou regidor d'urbanisme de Catarroja, Francisco Chardi, que es replantege el creixement urbanístic de la ciutat.


El Bloc de Catarroja, a través del seu regidor, Jesús Monzó, demanarà al regidor d'urbanisme de Catarroja, Francisco Chardí, que el nou equip de govern es replantege el creixement urbanístic de la nostra ciutat donada la conjuntura econòmica actual i la voluntat majoritària dels ciutadans i les ciutadanes.


El Bloc ha recordat a Chardí que propostes d'expansió urbanística com la del Nou Mil·lenni, no tenen sentit en una situació econòmica com l'actual, i menys encara tenint en compte la quantitat de vivendes buides que té el nostre municipi, moltes d'elles vivendes noves sense comprador.


El Bloc aposta i seguirà apostant per un creixement sostenible, lligat a la demanada social de l'habitatge. Un creixement que faça possible els serveis públics essencials, com ara; la sanitat, l'educació o el benestar social de tots els ciutadans. Des del Bloc de Catarroja hem volgut recordar a Chardí que moltes d'aquestes necessitats no estan garantides, hui per hui. Ara, per tant, segons el nostre parer, és el moment de fer marxa enrere, desdir-se'n i veure el futur del nostre municipi des d'una òptica més realista.