divendres, 16 de juliol del 2010

Resum ple extraordinari 15 de juliol de 2010

El ple extraordinari d'ahir deixà en evidència que el PP de Catarroja no sap on va. Els darrers mesos està fent una política de " a salto de mata", ara dic una cosa, demà faig un altra diferent perquè pense que em convé més electoralment. El ben cert és que en el ple extraordinari es va evidenciar que la política urbanística del PP està abocada al fracàs més absolut. El pitjor que pot passar en política és no reconèixer els errors i encabotar-se en un projecte erràtic i absurd com és el PAI del Nou Mil·lenni i el seu tratge a mida, el nou PGOU.
Entre els punts de l'ordre del dia estava la presa de possessió de la nova regidora del PP, Pepita Ruiz, i l'informe d'estabilitat pressupostària que evidencia, segons el nostre parer, que la política de la dreta catarrogina ens ha abocat quasi a un Pla de Sanejament que ha salvat, en última instància, el deute que no es comptabilitza de l'empresa pública municipal (ESERCA). El Bloc, repecte al punt d'acceptació de les condicions de la memòria ambiental del PGOU, tornà a exigir al PP i UV la reconsideració de projectes com el Nou mil·lenni i el Pla General, però sembla, una vegada més, que les paraules se les va endur el vent.
L'equip de govern té a molta gent en contra, no sols el TSJ, sinó també els mateixos informes de Conselleria, com els vaig recordar ahir, adverteixen que s'han de garantir els recursos hídrics i que pot haver un desgavell en el trànsit, així com el fet que no hi ha solucions a les zones inundables de l'actual casc urbà, segons es fa constar a la cartografia del PATRICOVA. El PP, tot i que semblava reconéixer que les condicions han canviat, continua erre que erre...
Pel que fa al Pla d'Inversió productiva, el Bloc va tirar en cara que els informes que desaconsellen el pàrking de la Plaça del Mercat es facen després de fer un projecte i que es malbaraten els diners públics. Quants diners ens ha costat el projecte del pàrking del Mercat? perquè no demanaren els informes abans de plantejar la viabilitat del projecte? Simplement per ineficiència política... De totes maneres van dir que ens alegrem qe ara es plantege un projecte que portava el Bloc en els seu programa electoral i que el PP va rebutjar fa uns mesos, el carril bici des del poble fins al Port. Coses de la vida i coses d'aquest equip de govern.