dimecres, 24 de novembre del 2010

Dijous ple ordinari mes de novembre

Este dijous a les 19,30 hores està convocat el ple ordinari del mes de novembre. El Bloc-Compromís per Catarroja exigirà una condemna ferma contra el govern del Marroc per el genocidi que està cometent contra el poble Saharaui. A més exigirem a l'alcaldessa, Soledad Ramón, que solucione els problemes amb Albal i, d'una vegada per totes, el camí de les corregudes estiga en condicions dignes. Ja està bé d'inundacions i de tanques de la vergonya!
____________
Jesús Monzó Cubillos, portaveu del Bloc a l’ajuntament de Catarroja presenta la següent Moció perquè siga debatida per l’ajuntament en ple

Exposició de motius:

El camí de les coregudes separa els termes de Catarroja i d’Albal. Actualment és una via molt utilitzada per ciutadans de les dues ciutats, especialment per gent de Catarroja que ha de circular per esta via per a poder anar al poliesportiu municipal, al col·legi Públic Jaume I o a l’escoleta municipal, situada esta última al terme municipal d’Albal.

Des de fa molt de temps i com a conseqüència de les obres d’urbanització que està realitzant el municipi d’Albal, en este camí hi ha una tanca de ferro que invadeix la calçada i suposa un perill per als vianants i per als vehicles, especialmente els dies que bufa el vent perquè es tracta d’una tanca amb gens d’estabilitat.

Entenem que la via que separa els dos nuclis, així com les infraestructures viàries existents actualmente, haurien d’estar en millor estat i això depén, exclusivamente, dels dirigents dels dos municipis; Catarroja i Albal. No entenem, per tant, com es pot perpetre la situació actual que perjudica els veïns de les dues ciutats i que posa en evidència que no hi ha una voluntat política de solucionar els conflictos polítics.

Per tot això, el ple de Catarroja


Sol.licita:

1- Instar a l’alcaldessa de Catarroja, Soledad Ramón, perquè arribe a un acord amb l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, per a millorar els accessos del camí de les corregudes, així com solucionar els temes d’inundacions que afecten els dos municipis.

2.- Trasmetre aquest acord a l’alcalde de la localitat d’albal, Ramón Marí, així com a tots els grups municipals que constitueixen la corporació municipal.



1 comentari:

Basset ha dit...

Una proposta molt interessant per als veïns i veïnes de Catarroja que tots els dies passem per eixa carretera per anar o tornar a treballar.

Enhorabona al Bloc de Catarroja per estar atent a les necessitats dels ciutadans i fer propostes en positiu que contribueixen a millorar la qualitat de vida dels que vivim a este poble.