dimecres, 29 de desembre del 2010

El Compromís del Bloc és amb Iniciativa i els Verds

Davant algunes manifestacions intoxicadores vull manifestar públicament que el Bloc de Catarroja es presenta a estes eleccions per a guanayar-les i amb la coalició Bloc-Compromís per Catarroja. Nosaltres ni tenim complexos d'inferioritat ni hem pactat en cap partit de dretes. Es presentem a les eleccions amb un bon treball realitzat, amb més militants que mai i amb una experiència assolida.
El nostre pacte és amb Iniciativa i els Verds amb la coalició Compromís tant a Catarroja com al País Valencià. La resta d'afirmacions són falsedats i mentides interessades. El Bloc de Catarroja aspira a que governe l'esquerra progressista d'este poble però també és cert que mai no hem donat xecs en blanc ni els donaren en un futur a cap partit polític.
Estem configurant una llista amb gent jove, compromesa, homes i dones que viuen a Catarroja, de professions diverses; mestresses de casa, professors, advocats, botiguers, estudiants, llauradors... Ens presentem amb un programa electoral i la nostra intenció és executar-lo. Cada poble és un món, per tant, no ens serveixen comparatives interessades perquè precisament els qui les fan són els que més haurien de callar. Qui estiga lliure de pecat, que tire la primera pedra...