dimecres, 2 de març del 2011

Precs i preguntes formulades pel Bloc en el ple de febrer

Precs

La Direcció General de Trànsit disposa en l’actualitat d’un conveni amb diversos municipis de la província de València, com ara Xàtiva, Paiporta, Massamagrell, Picanya, etc., perquè els ciutadans d’eixos municipis puguen fer determinades gestions (Canvi de l’adreça del Vehicle) sense haver d’anar a Trànsit. Entenem que tot el que siga millorar el serveis dels nostres veïns és positiu. El Bloc, per tant, prega l’actual equip de govern a que faça totes les gestions necessàries perquè els ciutadans de Catarroja també puguen fer estes gestions al nostre poble.

Preguntes:

1.- Quants diners han costat les tanques del “Pla Camps”. Qui les està pagant?

2.- Quants xecs d’ajuda a jubilats, viudos i pensionistas s’han donat finalmente? S’ha exigit a tot el món la declaració de la renda? Quantes sol·licituds en total s’han denegat?

3.- Quantes ajudes al transport universitari s’han sol·licitat?

4.- Quantes persones de Catarroja s’han beneficiat del xec per als xiquets acabats de nàixer o adoptats en el que duguem d’any?

5.- Per quin motiu els dies que es repartixen els xecs per als pensionistas, jubilats i viudos està paralitzat Serveis Socials amb tots els treballadors repartint els bons?

6.- Pensen que és lògic i normal entregar els bons en un lloc no adaptat per a gent amb mobilitat reduïda i sense espai perquè les persones (majors en la majoria de casos) puguen fer cua?

7.- Té constància la regidoria d’educació i l’alcaldessa de Catarroja d’un informe de desperfectes emés el 25 d’octubre de 2010 pel col·legi esteve Paluzié. 4 mesos després d’eixe informe, què ha fet aquest equip de govern al respecte?