dijous, 23 de juny del 2011

L'alcaldessa "novata" del PP

Si una cosa em molesta i molt, per cert, és que em tractem com a "tontet". Això és precisament el que va fer l'alcaldessa de Catarroja ahir, durant el primer plenari extraordinari de la present legislatura.


Soledad Ramón amb la poca vergonya política que la caractaeritza va justificar el seu sou perquè treballa les 24 hores del dia i va rebutjar la proposta del Bloc-Compromís perquè cobre el mateix que cobra un funcionari del grup A, amb la corresponent titulació, cosa que ella no posseeix.


Per primera vegada en la democràcia s'han adjudicat els sous, les assignacions als grups plítics, etc., sense consultar l'oposició en un clar exemple de prepotència i de voler passar el "rodillo polític", una decisió unilateral. El PP de Catarroja i la seua alcaldessa hauran d'explicar als ciutadans perquè tenen dos alliberats amb una majoria absoluta, un periodista, una secretària i una assessora, exUV, la sra. Llòria que viu d el'ajuntament des de fa molts, molts anys.


Quin és el cost anual per als ciutadans de Catarroja? Més de 200.000 euros. Això es diu austeritat i poca vergonya. Més tenint en compte que a l'oposició res de res, per no tindre no tenim ni on atendre els ciutadans quan volen vindre a parlar amb nosaltres. Esta és la democràcia del PP i de Soledad Ramón que ahir, per a més burla, ens deia que ella tenia poca experiència i que no havia caigut que les coses s'havien d'intentar consensuar mitjançant la convocatòria d'una junta de portaveus.