dimecres, 20 de juliol del 2011

Soledad Ramon es gasta més de 15.000 euros en fer els talonaris per a les ajudes socials

El Bloc-Compromís ha denunciat en el ple extraordinari celebrat este matí que l'ajuntament de Catarroja s'haja gastat 15.198,40 euros en l'elaboració- impressió dels talonaris d'ajudes socials. Esta quantitat no sols ens sembla desproporcionada sinó que, a més a més, s'adjudica a una empresa de gràfiques de fora de Catarroja, concretament de la ciutat d'Alzira. paradoxes de la vida, demanen que invertisquen en el comerç local, i ells ´són els primers en no fer-ho.


Soledad Ramon no ha sabut explicar perquè s'adjudica a esta empresa de fora i si havien altres pressupostos més barats, sols es dedica a calentar el seient i a no donar explicacions. El Bloc-compromís també ha denunciat que hi ha factures irregulars on no costa qui utilitza el servei del taxi, així com el cost de la ma d'obra. El que sembla vergonyós és haver de pagar factures amb un desplaçament de 200 euros quan els operaris venen d'Albal i van arreglar una bomba al poliesportiu. El reconeixemnt de crèdit de més de 150.000 euros constata una realitat, la nefasta gestió econòmica de l'actual equip de govern.


Tot açò es complementa amb la pujada del rebut de l'aigua en dos anys un 5%, mentre que els sous i el nivell adquisitiu de les famílies baixa, així com el nombre de personal contractat en neteja viària. Lluny de contractar personal i reduir les xifres d'aturats, l'equip de govern de Soledad Ramón es dedica a tirar a l'atur a ciutadans i a reduir els serveis de neteja i de recollida de residus sòlids. La granera d'or està rovellant-se, però ara damunt no tenen diners ni per a publicitar mentides i satisfaccions ciutadanes.


Per al PP l'única enquesta que els val es la del passat 22 de maig, propi de repúbliques bananeres i de governs autoritaristes.