dijous, 31 de maig del 2012

Precs i preguntes formulades en el plenari del mes de maig


 1.- Vista la decisió unilateral de l’actual equip de govern de retirar el projecte d’execució de la piscina coberta de l’avinguda diputació. Voldríem saber quants diners ha costat l’elaboració d’aquest projecte als ciutadans de Catarroja, on es troba actualment i qui s’ha encarregat d’elaborar-lo.
2.- Així mateix,  voldríem saber qui ha elaborat el projecte de reforma de la piscina descoberta del poliesportiu, quants diners ha costat i qui ho ha pagat exactament.
3.- Podrien explicar quin és el criteri que utilitza l’actual equip de govern per a eliminar bol·lards de les voreres. Hem pogut observar que en el barri del Pilar hi ha carrers com el de l’Empastre que tenen alguns llevats a petició de veïns, per què a alguns se’ls fa cas i a altres no?
4.- farà un mes el nostre grup municipal va denunciar l’existència de carrers sense rotulació i ens van contestar que ho averiguarien i intentarien solucionar aquest problema. Ens poden dir si ja ho han averiguat i si pensen fer alguna cosa al respecte?
5.- Alguns carrers adoquinats de Catarroja, especialment dels barris de la zona del Mercat i de Les barraques;  com ara el carrer de l’Alqueria o el de Jose manuel Izquierdo, necessiten d’una revisió urgent perquè alguns adoquins estan solts i suposen un perill per als vianants i els vehicles. Tenen previst la revisió d’aquests carrers?

Precs

El grup de Compromís prega l’equip de govern perquè tanque el solar situat entre Ronda Nord, Lluís de Santàngel i tribunal de les aigües per seguretat ciutadana davant el fet demostrable que en aquest solar juguen menors d’edat