Compromís reivindica la construcció del carril bici fins al Port de Catarroja


0 comentaris

Us reproduïm la moció presentada per Compromís Catarroja al plenari de l'Ajuntament. Hem foçat al PP a exigir a Fabra allò que ens correspon com a poble. El PP sols ha venut fum però de forment ni un gra...

_________

Jesús Monzó Cubillos, portaveu del grup Municipal de Bloc- Compromís en este Ajuntament, presenta al Ple Municipal per al seu debat i aprovació, si s’escau, la següent

MOCIÓ

El govern valencià va aprovar l’any 2009 el Pla d’Inversió Productiva amb la finalitat d’impulsar el creixement econòmic dels municipis valencians. 5 anys després, aquest Pla Confiança que preveïa invertir 1.020 milions d’euros a tota la Comunitat Valenciana té encara pendent d’execució el projecte més ambiciós del municipi de Catarroja; el carril bici que ha d’unir el nucli urbà amb el Parc Natural de l’Albufera i el Port de Catarroja.

L’ajuntament de Catarroja considera aquest projecte fonamental i bàsic per impulsar el turisme ecològic al nostre poble i un pas fonamental per fer una aposta ecològica ferma. La construcció del carril bici permetrà, a més a més, la millora de les infraestructures d’accés al Port.


Es per això que el Ple de l’Ajuntament de Catarroja


ACORDA

Primera.- Instar al govern valencià perquè execute el projecte previst en el Pla d’Inversió Productiva (PIP) del municipi que consisteix en la creació d’un carril bici que unisca la zona urbana amb el Parc Natural de l’Albufera i el Port de Catarroja.

Segona.- Traslladar este acord al president de la Generalitat Valenciana, així com a tots els grups amb representació a les Corts Valencianes0 Response to "Compromís reivindica la construcció del carril bici fins al Port de Catarroja"

  Dades personals

  La meva foto
  Nascut a Catarroja el 25 de desembre de 1974. Professor de secundària i alcalde de Catarroja des del 13 de juny de 2015. És llicenciat en filologia i en comunicació audiovisual per la Universitat de València.

  Correu electrònic

  compromis@catarroja.es

  Telèfon contacte

  Telèfon: 722294603
  S'ha produït un error en aquest gadget

  Catarroja, el meu poble

  Catarroja, el meu poble
  Museu etnològic

  Quina hora és?

  Segueix aquest bloc per correu electrònic

  Videos Bloc de Catarroja

  Loading...

  Followers

  Des d'on ens visiten

Designed by TheBookish Themes
Converted into Blogger Templates by Theme Craft