La compra de voluntats


0 comentaris

A pocs mesos de les eleccions municipals, el PP de Catarroja ha decidit "tirar la casa per la finestra". Des d'ara i fins el mes de maig de 2015 l'objectiu ja està marcat; comprar voluntats descaradament amb els diners del poble que ells mateixos s'han encarregat d'enfonsar i empobrir. Ara toca "pan i circo", repartir menjar i diners des del despatx d'alcaldia, guanyar vots, exercir la caritat, canviar lleis (si cal) amb la finalitat de perpetuar-se en el seient del poder.

Em resulta complicat expressar, amb paraules, allò que em passa pel cap. Des de sempre m'han semblat repugnants aquelles persones que han utilitzat la política per enaltir-se, per enfortir-se a consta del més dèbil.Sembla que aquesta mena de persones han ressorgit,encara més, amb la crisi econòmica i les polítiques neoliberals imposades.

L'objectiu del PP no passa, ni ha passat mai, per fer de Catarroja un lloc emblemàtic,una ciutat justa, igualitària, amb serveis, neta i sostenible amb el medi ambient. l'objectiu del PP passa i ha passat els darrers anys per assegurar sous, per tindre contactes i crear tota una xarxa d'amiguitos del alma (projectes com el PAI del Nou Mil·lenni, concessions de serveis a empreses com ara; Valoriza, en la neteja viària, la UTE, en la gestió d'esports, contractes de lloguers irregulars de locals, com el del centre d'especialitats, etc.). Diuen que el temps  posa i deixa cadascú al seu lloc, temps al temps...

0 Response to "La compra de voluntats"

  Dades personals

  La meva foto
  Nascut a Catarroja el 25 de desembre de 1974. Professor de secundària i alcalde de Catarroja des del 13 de juny de 2015. És llicenciat en filologia i en comunicació audiovisual per la Universitat de València.

  Correu electrònic

  compromis@catarroja.es

  Telèfon contacte

  Telèfon: 722294603
  S'ha produït un error en aquest gadget

  Catarroja, el meu poble

  Catarroja, el meu poble
  Museu etnològic

  Quina hora és?

  Segueix aquest bloc per correu electrònic

  Videos Bloc de Catarroja

  Loading...

  Followers

  Des d'on ens visiten

Designed by TheBookish Themes
Converted into Blogger Templates by Theme Craft