dimecres, 6 de maig del 2009

El Bloc suggereix a Camps que visite els centres escolars catarrogins

El Bloc de Catarroja ha suggerit a Francesc Camps que visite, entre d'altres coses, els centres escolars públics de Catarroja, de manera especial els barracons del col·legi Joan XXIII i els del número 5, així com les lamentables infraestructures del Jaume I i del Bertomeu Llorens. Una vegada finalitzat este recorregut, el Bloc li suggereix a Francesc Camps que sol·licite hora en el centre de salut, així com una visita a l'especialista...
Una vegada més el PP i el president de la Generalitat, Francesc Camps, venen a Catarroja a burlar-se dels seus ciutadans. Afortunadament no tot el món està d'acord amb la manera de fer política d'aquells que pensen que rebre "regalets" és una cosa normal.
Des d'ací volem donar l'enhorabona a la plataforma Salvem Catarroja que d'una manera democràtica ha volgut expressar el parer de molts ciutadans de Catarroja.
Per altra banda, el president de la Diputació i Alcalde de Xàtiva, Alfonso Rus, no mereix cap tipus de respecte i entenem que hauria de presentar la seua dimissió arran de les darreres declaracions que ha fet contra els docents del País Valencià. La seua incultura és pròpia d'una persona que ni sap ni coneix els valors democràtics i de tolerància.
Ara jo pregunte, el regidor del Bloc ha de fer els honors a estes persones? La meua primera obligació, evidentment, estava amb els meus alumnes.
Salut