dissabte, 12 de juliol del 2008

El Bloc aconsegueix que els jocs infantils s'adapten a la normativa europea

Estimats amics i amigues,

La proposta del Bloc de millorar els parcs infantils i adaptar-los a la normativa europea ha obtingut, finalment, els seus fruits. L'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, ha contestat a la nostra petició (proposta) de la següent manera (en castellà, és clar, saltant-se,novament, el que diu la Llei d'Ús):

"Con relación a la propuesta presentada por usted en fecha 7 de julio de 2008, con número de registro de entrada cavi 53, le informo que los parques infantiles de nuestra población cumplen exhaustivamente con la normativa europea. Respecto a los dos que hay con materiales metálicos, este ayuntamiento está en tramitación para recubrirlos de PVC"

El Sr. Chirivella, tot i que afirma que els parcs infantils compleixen amb la normativa europea, reconeix que existeixen dos que contenen materials amb metall... com quedem? La qüestió és no reconèixer les coses (antes muerta que sencilla)

Una abraçada

1 comentari:

Samaruc ha dit...

m'alegre que ja hages tornat al món virtual!

pel que fa a les instal·lacions infantils, les del parc de les corts valencianes també tenen el tobogà metàl·lic i l'ajuntament no s'ha molestat ni a posar un cartell...