divendres, 11 de juliol del 2008

El PP aprova el Nou Mil·lenni de Catarroja

Nota de premsa que ha difós el Col·lectiu del BLOC de Catarroja


El Bloc de Catarroja ha mostrat el seu “més absolut i frontal rebuig” el suport que per al projecte del Nou Mil•lenni ha suposat la seua recent aprovació en el BOPV. Per al portaveu del Bloc en l’Ajuntament de Catarroja, aquesta aprovació és “irracional, ja que va en contra absolutament tant dels dictàmens tècnics sobre recursos hídrics com de la situació econòmica de les empreses que ho van promoure”.

Segons Monzó, “és incomprensible que la Conselleria firme la sentència de mort de l’Horta de Catarroja quan, en altres plans urbanístics com el de Sociòpolis, se’ls omple la boca dient que van a compatibilitzar els habitatges amb l’horta. En el cas del Nou Mil•lenni, la presència de l’horta no sols és testimonial, sinó ridícula”.

El regidor nacionalista assenyala que aquest projecte té gravíssimes conseqüències no només per a Catarroja, que veuria més que doblegada la seua població, sinó també per a altres pobles de la comarca, com Albal, Massanassa o Paiporta. Per a Monzó, “aquestes poblacions quedarien seriosament afectades en molts àmbits, com les comunicacions o fins i tot en el seu propi desenvolupament urbanístic”.

Monzó recorda que el Bloc va promoure una campanya pública perquè el ministeri de Medi ambient s’implicara en la polèmica i “gràcies a això, el cas va passar a les mans del Fiscal de Medi ambient, que va recórrer el Pla”.