dimecres, 30 de juliol del 2008

Presentació del llibre de festes en l'església de Sant Miquel

Si pensàvem que ho havíem vist tot en este ajuntament estàvem equivocats però molt equivocats. La retallada pressupostària motivada per la crisi econòmica (perdó, per la desacceleració, segons ZP) ha motivat a l'actual equip de govern a fer la presentació del llibre de les festes en el "local social" de l'església de Sant Miquel. Sí, la presentació d'un llibre de festes en una església, heu escoltat bé!

Independentment de les creences dels ciutadans i de les ciutadanes de Catarroja, que mereixen tot el meu respecte, el que no és lògic és celebrar un esdeveniment festiu i social, com és la presentació d'un llibre de festes, en un lloc de culte per als catòlics. És tot el poble de Catarroja cristià i catòlic? Considereu lògic presentar el llibre de festes en un casal faller, en una mesquita o en la seu del col·lectiu Lambda?

Les festes catarrogines, tot i que tenen com a nucli central el nostre patró Sant Miquel, i, per tant, un component religiós, són també festes populars i paganes(festes pagades pel poble que ens han de permetre gaudir de la música, la gastronomia, la cultura, i els que ho desitgen, dels actes religiosos). Una vegada més UV i el PP confonen els interessos personals amb els interessos socials. això no és governar per a tots...

Salut