divendres, 29 d’agost de 2008

Les palmeres de Francisco Chirivella

Estimats amics i amigues, després d'uns dies de vacances tornem de nou al treball i a la nostra tasca d'oposició ferma, coherent i transparent. Com tot en la vida, espere haver après dels errors anteriors i representar la voluntat dels ciutadans i les ciutadanes del meu poble en este nou curs polític.

Com haureu observat durant este mes d'agost hem tingut alguns canvis significatius en el mobiliari urbà. La reivindicació del Bloc de Catarroja sobre les ribes del barranc de Xiva ha estat "atesa" per Francisco Chirivella. Dic bé, Francisco Chirivela perquè la CHX (Confederació Hidrogràfica del Xúquer) no s'ha dignat ni a contestar i menys encara a actuar. El que si que ho ha fet ha estat l'alcalde de Catarroja que s'ha tret unes palmeres "horribles" de la butxaca i les ha plantat en la riba del barranc. Que Chirivella té un pèssim gust estètic era una cosa evident però cada dia ho evidencia més i més. Estic convençut que si existira un premi als alcaldes més horteres, el nostre alcalde guanyaria el primer premi. Exemples no ens falten (palmeres avinguda Rambleta i estacionament de vehicles en eixa mateixa avinguda, rotonda d'entrada a Catarroja per Massanassa amb l'escultura rovellada, entrada al poble per la Pista de Silla, bol·lards de diferent forma i tamanys per tot el poble, els noms dels carrers amb plaques diferents...

Ho he d'assumir, estes coses em trauen de polleguera. Si es fan les coses, per favor, que es facen bé. Per al bon gust no fan falta diners, qui té glamour, té glamour, i torne a repetir; hi ha diners per a les coses que volen. El dia 4 de setembre presentació del llibre de les festes a l'església de Sant Miquel i mentrestant, Rosario, la veïna de Catarroja, tres mesos després, continua sense el teleassistència. Ja us contaré.

salut