dilluns, 4 d’agost del 2008

Agost, mes de vacances i tranquail·litat

Estimats amics i amigues,

El mes d'agost és el mes per excel·lència del descans i de les vacances estivals. No tothom podrà anar-se'n de vacances (l'economia familiar no està per a massa alegries) però el més important és que la gent i, especialment els polítics d'este poble, reflexionem estos dies sobre el passat curs polític i intentem millorar la nostra tasca (en el nostre cas d'oposició)de cara al futur. Catarroja es mereix polítics que estiguen a l'altura de les circumstàncies i que, per damunt dels interessos partidistes i personals, busquen millorar el poble i dotar-lo de les infraestructures que necessita.

Abusant de la vostra confiança m'agradaria fer una reflexió en veu alta que, sovint, he fet amb companys, amics i familiars; entenc que han d'haver diferències polítiques, diversitat d'opinions i maneres divergents de fer les coses (estes són les bases d'una democràcia) però el que mai no entendré ni podré entendre són els atacs personals, els insults i la falta d'educació, sobretot d'aquells que representen els ciutadans d'un poble. Amb el pas dels anys he pogut constatar que la política pot ser molt desagradable però no per la política en sí sinó per la gent que la fa possible (sempre he dit que no és corrupte el polític, l'empresari, el professor o el policia, sinó la persona que aprofita el seu càrrec per a servir-se i no per a servir els ciutadans). Afortunadament pense que no tot el món és igual, encara que, de vegades, done la impressió que casos com el de Marbella o Coslada eclipsen el bon treball o les bones intencions.

Espere que sapigueu perdonar-me si este mes estic una mica més relaxat. Espere haver aprés dels errors del passat i de cara al pròxim curs (tant escolar com polític) millorar i fer-ho cada dia una miqueta millor.

Pense que els blogs són una font important d'informació, reflexió i dinamisme. Catarroja gaudeix d'un bon ventall d'oferta en línia (infocatarroja, l'allipebre catarrogí, catarroja descoberta, cornadas para todos, el blog de Xavi, les pàgines webs d'associacions, partits polítics...), blogs i pàgines diverses que hem de saber conviure amb respecte i tolerància. A tots els que les feu possible, moltes gràcies i endavant!

Salut

1 comentari:

Oreto Doménech ha dit...

I tu n'ets un bon exemple, de respecte, tolerància, responsabilitat, bona feina i saber fer. Molts besets i bon estiu. A veure si ens trobem aviat.