dimarts, 7 d’octubre del 2008

Chirivella inaugura el pavelló inacabat per Llanera

L'alcalde de Catarroja i el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, han inaugurat esta vesprada el pavelló cobert de la ciutat. El pavelló, que ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros, s'ha inaugurat dos anys després del que estava previst i sense que l'alcalde de Catarroja haja assumit la seua responsabilitat política en adjudicar el pavelló a una empresa que, tot i ser una de les més cares de les que es presentaren al concurs, presentava com aval l'execució del projecte en 9 mesos, cosa que finalment no ha complit. Per part de l'empresa, per tant, hi ha hagut un incumpliment de contracte però per part de l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella, una responsabilitat política que no ha volgut assumir.

El ben cert és que Catarroja té el seu pavelló anys després del que estava previst, tot i que ja es va preinaugurar abans que acabara l'anterior legislatura. No obstant això, per damunt dels polítics estan els joves de la localitat que podran gaudir d'una nova instal·lació per a poder practicar diferents esports, com ara, el bàsquet, l'handbol, el futbol sala, etc.

Una vegada més, la Concejalía de Deportes, ha mostrat el seu menyspreu cap a la llengua oficial de Catarroja, el valencià, i ha optat per fer-ho tot en una única llengua oficial; el castellà, oblidant-se de l'ordenança municipal en defensa del valencià aprovada per unanimitat per l'Ajuntament de Catarroja. Per tant per al PP una cosa és el que s'aprova i altra, ben diferent, el que es fa. Enhorabona!

Salut