dijous, 9 d’octubre del 2008

El Bloc denuncia que sols 30 persones disposen a Catarroja d'un servei assistencial com és el Major a casa o el Menjar a casa

El Bloc de Catarroja ha denunciat que en l'actualitat sols 30 persones del municipi estan gaudint del servei d'assistència Major a casa (15 persones) i Menjar a casa (15persones), tot i que la demanada és molt superior. Des del Bloc pensem que es tracta d'unes xifres ridícules, tenint en compte la demanda existen en un poble com el nostre, de uns 29.000 habitants.

Considerem que els govern del PP es pensa que gastant-se uns 82.000 euros en el dinar del major durant les festes ja hi ha més que suficient quan en realitat el dia a dia de la majoria d'estes persones no està atés amb la sensibilitat necessària. Com hem dit diverses vegades, hi ha diners per a les coses que volen... Des del Bloc ens preguntem, quant haurà costat la carpa instal·lada en la plaça de la Llotgeta per a fer la missa de Sant Miquel?

Mentrestant, tot i que Francisco Chirivella ens ha assegurat que el servei de Teleassistència no està acotat, Rosario Giménez, veïna de Catarroja, de 72 anys i amb forts vertígens, duu més de quatre mesos esperant rebre una resposat des dels serveis de benestar social. Des de l'Ajuntament han assegurat que la seua petició està en mans de la Diputació i que, per tant, haurà d'esperar el seu torn.

No tenen vergonya ni la coneixen! Per cert, qui porta la responsabilitat de Benestar Social després de la dimissió de Genoveva Hernández? Quina responsabilitat té el nou regidor del PP, David Nacher? Un autèntic desgovern.

Salut

PD: en el dia dels valencians, visca el País Valencià.