dijous, 30 d’octubre del 2008

Divendres, ple ordinari d'octubre

Este divendres, a les 9 del matí, tindrà lloc el ple ordinari del mes d'octubre. Com ja vàrem informar en la comissió informativa d'hisenda, tot fa indicar que estem davant d'un ple tranquil, sense mocions. Amb tot, una vegada més, esperem l'enfrontament directe entre Wilson Ferrús i Francisco Chirivella; l'enemistat personal arriba a un punt insuportable perquè va més enllà de les diferències polítiques.

En la passada comissió informativa tota l'oposició va votar en contra de l'acta de la comissió anterior perquè no s'hi reflectia els insults que el Sr. Chirivella va dirigir als regidors del PSOE ("carroñeros"). L'alcalde de Catarroja comença a estar massa acostumat a dir tot el que li ve en gana durant els plens i que tot quede impune. No és d'estranyar, per tant, que no tinga cap interés en posar un diari de sessions com ha exigit el Bloc en nombroses ocasions.

Pel que fa al ple, sembla que finalment el PP donarà suport a la proposta que en el seu dia va defensar el Bloc i EU de garantir a Harbi (grup No Abscrits) la seua presència a les dues comissions informatives però que sols cobre una (respectant, així, el pacte antitransfuguisme i el fet que no pot millorar els ingressos que abans tenia com a integrant del PSOE.

Us mantindre'm informats de les novetats, així com de les denúncies i les propostes que el Bloc realitze en el ple.

Una abraçada