divendres, 31 d’octubre del 2008

Preguntes formulades pel Bloc en el ple d'octubre

1- ¿Hi ha alguna resposta per part de la Conselleria sobre la proposta de catalogació de les masies situades en la zona del futur PAI del Nou Mil•lenni?

2- ¿Exigirà, finalmemt, l’equip de govern “danys i perjudicis” a l’empresa Llanera per l’incompliment del contracte en la construcción del pavelló cobert?

3- Tot i que fa tres mesos afirmaren que el nou centre d’infantil i primària, el núm. 5, ja estaba licitat i que les tasques arqueològiques de la zona ja havien finalitzat. ¿Per quin motiu encara no han començat les obres del nou centre escolar?

4- S’aplica, actualmente, en tots els parcs infantils les recomanacions europees sobre els materials a utilizar en els jocs, és a dir, evitar els materials metàl•lics i substituir-los per plàstic o elements que no agafen altes temperatures?

5- Té l’actual equip de govern elaborat algUn projecte del futur parc arqueològic?

6- Han sol•licitat algún tipus d’ajuda al govern de la Generalitat per a construir un Museu Arqueològic on situar les troballes de la Vila Romana de Catarroja?

7- Pensen exigir a l’empresa concessionària de la neteja viària i del manteniment dels parcs i jardins que netegen els solars del municipi que s’estan convertint en autèntics abocadors de brutícia?

8- Quan tenen previst millorar la zona verda situada enfrent d ela gasolinera d’Horteta?

9- Quants mesos de retard porta la construcció del teatre-auditori? Per a quan està prevista la seua inauguració?

10- Hi ha previst algu tipus de pla per a milorar el mobiliari i la imatge del municipi com estan fent alres poblacions de la comarca?

11- Pensen millorar d’alguna manera (fonts, escultures…) les nombroses rotondes buides que hi ha al municipi?

12- Fa uns mesos varen anunciar en prensa que substituirien l’actual il•luminació dels semàfors per “leds” amb la finalitat de fer un estalvi energètic. Quan es farà? Quines alres mesures d’estalvi energètic pensen dur endavant en els pròxims mesos?

13- L’obra paralitzada per l’empresa “Amey Capital” està ocasionant problemas als veïns i als vianants que han d’invadir la calçada (la ronda nord) davant la inexistencia de vorera o d’un pas alternatiu de seguretat. ¿Pensen fer alguna cosa per millorar esta situació?

14- Si no existeix cap “acotació” per al servei del teleassistència ¿Per què l’Ajuntament de Catarroja permet que hi hagen veïns del municipi esperant mesos i mesos este servei essencial?

15- Disposen, en l’actualitat, els estudiants universitaris de Catarroja d’algun tipus d’ajuda per part de l’Ajuntament?