dilluns, 3 de novembre del 2008

Reunió de portaveus

El portaveu del PP, Francisco Guillem, ha convocat per a demà, dimarts 4 de novembre a les 13 hores, una reunió de portaveus, la segona que es convoca (almenys que jo recorde) en la present legislatura (en l'anterior se'ns va proposar la candidatura de Antoni Quiles (Toni Cova) com a cronista local)

Ara sembla que l'actual equip de govern (PP-UV) vol informar a la resta de partits de quins són els projectes de futur que tenen per al nostre poble i veure, així, si la resta de forces polítiques ens sumem o simplement s'oposem. Des del meu punt de vista que ens conviden a opinar ja és d'agrair, encara que em sembla que no ens faran massa cas, almenys açò és el que ha passat fins ara amb el munt de propostes que el Bloc de Catarroja ha deixat sobre la taula.

Ja us mantindré informats de tots els detalls de la reunió.

Una abraçada ben forta

PD; Per cert, voldria donar l'enhorabona a la Unió Musical de Catarroja pel tercer premi aconseguit en el XVIII certamen de bandes de música "Ciutat de Múrcia" que es va celebrar ahir diumenge a Múrcia. Un nou èxit d'una banda jove que a poc a poc està assolint un prestigi important i que està deixant el nom de Catarroja ben alt per tots les llocs on va.