dilluns, 26 de gener del 2009

El Bloc critica que el Pla d'Inversió Estatal no l'aprove el Ple de Catarroja sinó la Junta de Govern Local

El que distingeix un municipi democràtic d'altre que no ho és tant són coses com les que ha tornat a fer l'alcalde de Catarroja, Francisco Chirivella. Com era d'esperar, finalment ha decidit aprovar els projectes que ha presentat a la Delegació del Govern per al Pla d'Inversió Estatal per la via simple i sensa cap tipus de debat, és a dir, mitjançant la seua aprovació per la Junta de Govern Local, on sols estan represenatats els dos partits de govern (PP i UV).
Tot i que el Bloc, una vegada aprovada la inversió estatal de 3,9 milions d'euros per a Catarroja, va presentar una sèrie de propostes per a invertir els diners, Francisco Chirivella no ha tingut ni la deferència de fer cap debat ni de posar en comú les diverses postures dels partits polítics de Catarroja. El Bloc li ho ha recriminat en el ple celebrat este passat divendres i li ha pregat que tinga en consideració un fet important; el Ple de l'Ajuntament és on vertaderament estan representats tots els ciutadans de Catarroja i no la Junta de Govern Local.

1 comentari:

Nomdedéu ha dit...

Per si vos pot servir per posar un exemple, podeu dir que a Castelló (majoria absoluta del PP) es van consensuar les 31 inversions.
Després de negociar-les i decidir-les, les vam presentar en roda de premsa conjunta els treus portveus.
ànimc