dijous, 8 de gener del 2009

El Bloc de Catarroja inicia una nova campanya

El Bloc de Catarroja ha iniciat una nova campanya per aconseguir que l'estació de Renfe de la ciutat es reforme i permeta l'accés a l'andana 2 a totes aquelles persones que tenen problemes de mobilitat. Des d'esta pàgina us anime a enviar una queixa (per Internet ho podeu fer) al defensor del poble, al Síndic de Greuges i a la mateixa companyia ferroviària. Entenem que és un dret de tots els ciutadans el fet de poder utilitzar lliurement el transport públic.
El Bloc ha defensat i defensarà el soterrament de les vies de tren des de Silla i fins a València però mentre açò no es duga a terme (sembla que va per a llarg davant la passivitat de tots els governs que ha tingut l'estat espanyol, els del PP i els del PSOE), hem d'exigir una estació pública, que vertaderament puga ser utilitzada per tothom. En l'actualitat no és així perquè s'ha de superar una barrera física importantíssima (unes escales amb una inclinació considerables). Us demane a totho, tant ciutadans de Catarroja com de fora de la nostra ciutat que ens ajuden a dur endavant esta iniciativa de solidaritat però sobretot de trellat. Tots som País Valencià, tots som ciutadans de primera.
Adreça Síndic de Greuges: http://www.gva.es/sdg/lasquejas_v.htm
Cal demanar el full de reclamacions a l'estació de Renfe de Catarroja i posar una reclamació a l'Estació del Nord de València. Almenys que jo sàpiga ni Renfe ni Adif ens donen l'oportunitat de reclamar via Internet.
Una abraçada ben forta.

1 comentari:

Albert Miret Ballester ha dit...

Salutacions Jesús. Sòc Albert Miret militant del Bloc a onda.
Us felicite per haver iniciat esta campanya i per tant, per haver-vos volcat tant en esta problemática que tant i tant ens afecta a milers d'usuaries i usuaris, ja siguen persones amb discapacitat visual o física.
Teniu tot el meu suport i recolzament.
Aprofitant la binentesa, m'agradaria fer una xicoteta apreciació al respecte: a la notícia apareguda al diari Las Provincias diu una cosa aixina com las personas con minusvalía. este terme ja va desapareixent i està sent substituit pel de persona amb discapacitat o amb diversitat funcional.
El terme minusvalia ens atorga un grau d'inferioritat que no ès correspon ni molt menys amb la realitat; nossaltres som igual de válids que qualsevol altra persona.
Com no sé si esta expresió ès vostra o del diari, dir-vos que a la propera s'intente corretgir o li la feu corretgir al diari.
Una abraçada i endavant!